Påskmiddag

Vi fortsätter att förvalta det svenska matarvet och serverar en trerätters påskmeny full av den tidiga vårens ingredienser och vårt eget mathantverk. Påskmenyn serverar 18-22 april.

Påskmeny

Norröna matjessill med brynt smör, rödlök, gräslök, hängd gräddfil och kavringcrust

 

Grillad lammrostbiff med vår egen lammkorv, ramslökssmör, bakad morot och lammsky

Eller

Brödstekt blomkål med citronmarinerad spetskål, körvelsås och tryffelstuvad rotselleri

 

Saffranspannkaka med salmbärssylt och mandelgrädde

525 kronor

Dryckesmeny 295 kronor

Boka bord

Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Privacy Policy | Cookie Policy Close