Påskmiddag

Vi fortsätter att förvalta det svenska matarvet och serverar en trerätters påskmeny full av den tidiga vårens ingredienser och vårt eget mathantverk. Påskmenyn serveras 16-22 april.


Påskmeny

Norröna matjes med brynt smör, rödlök, gräslök, och rågflarn

Nicodemus ale

 

Grillad lammstek med vår egen lammkorv, ramslökssmör, bakade morötter och lammsky

Eller

Brödstekt blomkål med citronmarinerad spetskål, körvelsås och tryffelstuvad rotselleri

Beringer cabernet sauvignon 2016


Saffranspannkaka med salmbärssylt och mandelgrädde

Carlshamns flaggpunsch


Påskmeny 525 kronor

Dryckesmeny 295 kronor

Ta del av erbjudandet
Boka erbjudande nu
Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Privacy Policy | Cookie Policy Close